קטלוג מכשירי שמיעה

קטלוג מכשירי שמיעה

כאן תוכלו למצוא את מגוון מכשירי השמיעה שלנו

לפי סוג / דגם / העדפות אישיות שלכם

חיפוש מכשיר לפי העדפות

מכשירי שמיעה Phonak

מכשיר שמיעה
סדרת CROS L

Phonak

סדרת NAIDA L

Phonak

מכשיר שמיעה
סדרת Audeo Lumity

Phonak

Slim L

Phonak

מכשיר תוך-אוזניים
סדרת Virto P

Phonak

סדרת Audeo Life

Phonak

מכשיר מאחורי האוזן
CROS P

Phonak

Naida P

Phonak

Audeo P
מכשירי שמיעה קטנים

Phonak

מכשיר עוצמתי
סדרת Naida M

Phonak

מכשיר תוך-אוזניים
סדרת Virto M

Phonak

מכשיר שמיעה
סדרת Sky M

Phonak

סדרת Bolero M

Phonak

רמקול בתוך התעלה
סדרת Audeo M

Phonak

סדרת Bolero B

Phonak

מכשירים תוך אוזניים
סדרת Virto B

Phonak

סדרת Audeo B

Phonak

סדרת Cros B

Phonak

סדרת Naida B

Phonak

סדרת Sky B

Phonak

מכשירי שמיעה Unitron

סדרת Insera B

Unitron

סדרת Stride B

Unitron

סדרת Moxi B

Unitron

סדרת DX Stride

Unitron

סדרת DX Moxi

Unitron

סדרת DX Insera

Unitron

סדרת D Stride

Unitron

סדרת T Moxi

Unitron

סדרת T Stride

Unitron

סדרת T Insera

Unitron

מחקרים קליניים רבים מצביעים על כך ששימוש קבוע במכשירי שמיעה הוא הפתרון המומלץ ביותר עבור אוכלוסיית כבדי השמיעה. מכשירי השמיעה מסייעים בשיפור ניכר של איכות ורמת החיים, והוכחו ככלי טיפולי יעיל גם לצורך שיקום שמיעתי והאטת הידרדרות קוגניטיבית בקרב מבוגרים.

מכשירי שמיעה מומלצים

שטיינר מכשירי שמיעה, רשת מכוני השמיעה המובילה בישראל, מציעה מגוון פתרונות לשיקום ולאבחון מוקדם של לקויות שמיעה במגזר הפרטי והציבורי. שטיינר, מקבוצת SONOVA ישראל, היא המשווקת הבלעדית של יצרניות מכשירי השמיעה – Phonak ו- Unitron. יחד, מייצגות Phonak ו- Unitron את חזית הטכנולוגיה בתחום מכשירי השמיעה, ומציעות לקהל הלקוחות בארץ את המותגים המובילים בשוק העולמי כיום. מכשירי השמיעה הם חלק ממוצרי הדגל הוותיקים של Phonak ו- Unitorn, וכוללים בין היתר מכשירי שמיעה קטנים וזעירים, מכשירי שמיעה פרימיום, מערכות לשמיעה לטלויזיה, ומכשור עזר לילדים ולמבוגרים.

מכשירי שמיעה פרימיום

מכשירי שמיעה פרימיום מציעים טכנולוגית שמע מתקדמת ומתאימים במיוחד לכבדי שמיעה שזקוקים לפתרון שמע איכותי במיוחד. דרגות האיכות של מכשירי השמיעה נחלקים ל-3 דרגות: בסיסית, בינונית או פרימיום (הדרגה המתקדמת). למכשירים בדרגת פרימיום מספר רב של ערוצי שמע ותכונות מתקדמות של סינון רעשים, שמסייעים לשמוע טוב יותר בסביבות אקוסטיות שונותמכשירי פרימיום מתאימים לאלו המנהלים אורח חיים עמוס ומרבים לשהות בסביבה רועשת עם עוד אנשים במקביל. מכשירים אלו יוצרו כדי לדמות את השמיעה לשמיעה טבעית ומרחבית ככל הניתן  ובסביבות רבות ומגוונות.

מכשירי שמיעה קטנים

RIC –Receiver in Canal , מכשירי שמיעה קטנים, הממוקמים מאחורי האוזן ומתחברים בכבל דק לרמקול קטן שממוקם בתוך תעלת האוזן.  מכשירי השמיעה הקטנים מספקים נוחות מקסימלית, לצד פונקציונאליות ואסתטיקה מירבית,  מכשירי שמיעה קטנים מאפשרים התאמה בכיפות סיליקון גמישות לתחושה טבעית ונוחה באוזן.כיום מכשירים אלו יכולים להגיע בצורה נטענת, כך שהם גם חוסכים עלויות של החלפת סוללות תדירה והתעסקות שנובעת מכך. מכשירי השמיעה הקטנים מתאימים למגוון רחב של צרכים אקוסטיים, החל מירידות שמיעה קלות ועד לירידות חמורות- עמוקות המצריכות הגברה חזקה יותר.

מכשירי שמיעה זעירים

מכשירי השמיעה הזעירים, תוך-אוזניים, לרוב מסוג (CIC (Completely in the Canal או (ITC (in the Canal, הם מכשירים שיושבים בתוך תעלת האוזן. לרוב, המכשירים נבנים בהתאמה אישית לאוזן המטופל, ויכולים לאפשר הגברה יעילה לירידה קלה עד בינונית-חמורה בשמיעה. בחלק מהדגמים ניתן לשלוט בעוצמה באמצעות כפתור על גבי המכשיר. מכשירים תוך אוזניים יכולים להוות פתרון דיסקרטי ומתאימים לקשת גדולה של ירידות שמיעה – החל מירידות קלות ועד ירידות בינוניות-חמורות.

מכשירי שמיעה לטלויזיה

מערכות שמע לטלויזיה (נקראים גם אוזניות לטלויזיה) מציעים פתרון חדשני לכבדי שמיעה המעוניינים לשפר את איכות הצפייה בטלוויזיה. התקני שמע אלו פופולריים במיוחד בקרב הציבור המבוגר שסובל מבעיות שמיעה. מהיום אין צורך בפתרונות מסורבלים ולא נוחים עבור כבדי השמיעה שמעוניינים לשפר את אורח החיים שלהם. מכשירי השמיעה לטלויזיה נחשבים עמידים במיוחד והם מופעלים אלחוטית (ע”י סוללות) ומחזיקים לאורך שנים. המכשירים מאפשרים חיבור וסנכרון ישירים לטלויזיה, כולל שליטה מלאה בעוצמה ובאיכות השמע, סינון רעשי רקע ועיבוד אות דיגיטלי מתקדם. מדובר במכשירים מתקדמים אשר ישפרו את חווית הצפייה ויהפכו אותה ברורה וממוקדת הרבה יותר.

מכשירי שמיעה למבוגרים

כ-16% מהאוכלוסייה בישראל סובלת מליקויי שמיעה, ביניהם גם מבוגרים רבים. בעיות שמיעה נפוצות אצל מבוגרים מאחר ותהליכי ניוון שמיעתיים והידרדרות של השמיעה הם הדרגתיים ולרוב מאפיינים את האוכלוסייה המבוגרת יותר (מעל גיל 60). שטיינר מספקת מגוון רחב של מכשירי שמיעה למבוגרים המאפשרים לבני הגיל השלישי להמשיך ליהנות מאיכות חיים גבוהה ולמנוע הידרדרות של השמיעה וכן תופעות בריאותיות אחרות כמו ליקויים קוגניטיביים שיכולים להיות מושפעים מלקות השמיעה. אבחון מוקדם של בעיות השמיעה יכול למנוע פגיעה תפקודית משמעותית ו לתרום באופן משמעותילאיכות החיים. התאמת המכשיר למטופל צריכה להיעשות בצורה מקצועית תוך התחשבות בסוג הלקות והצרכים האישיים.

 

מכשירי שמיעה זעירים (CIC), מכשירים מסוג RIC (מאחורי האוזן) ומכשירי שמיעה גדולים אחרים (כמו BTE – הסוג הקלאסי) נפוצים מאוד בקרב אוכלוסיית המבוגרים. בניגוד למבוגרים, למכשירי שמיעה לילדים מאפיינים מעט שונים מאחר ולילדים צרכים שמיעתיים שונים. מכשירי שמיעה לתינוקות וילדים פותחו במיוחד כדי למנוע בעיות שמיעה אקוטיות בגילאים המוקדמים אשר יכולות להוביל לעיכוב בהתפתחות הילד, חוסר תגובתיות, תסכול, כמו גם השפעות רגשיות וחברתיות שליליות.

 

חברת Phonak פיתחה מכשירי שמיעה יעודיים לילדים, המותאמות הן מבחינה מבנית והן מבחינה פונקציונאלית ובטיחותית לגילאים צעירים.

מחיר מכשירי שמיעה

כשם שלמכשירי השמיעה דרגות איכות משתנות, כך גם מחירם עשוי להשתנות מדגם לדגם. באופן כללי, המחירים של דגמי הבסיס של מכשירי השמיעה מתחיל ממאות שקלים בודדים ויכול להגיע עד כ-2,000 ש”ח. הדגמים הבסיסיים מונעים צפצופים, מנטרלים רעשים ומשפרים באופן ניכר את איכות החיים. עם זאת, הם בעיקר מותאמים למבוגרים אשר לרוב נמצאים בבית ולא בשגרה אינסיבית הכוללת סביבה רועשת ושיח תכוף עם מספר אנשים במקביל.מכשירי שמיעה בדרגת איכות בינונית מבוססים על טכנולוגיות מתקדמות יותר וטווח המחירים שלהם ינוע לרוב בין 2,000 – 5,000 ש”ח. בהתאם למחירם, הם מציעים תכניות שמע שונות ונחשבים נוחים יותר לשימוש, בעלי פונקציונאליות גבוהה והתאמה למגוון אוכלוסיות רחב יותר.

 

בקטגורית הפרימיום נמצאים מכשירי השמיעה שמציעים את חווית השמע הטובה ביותר. מכשירים אלו נמצאים בחזית הטכנולוגית ומאפשרים הסתגלות מהירה וכן שיקום שמיעתי איכותי למי שזקוק לכך.
טווח המחירים של מכשירים אלו נע בדרך כלל בין 5,000 – 10,000, אך עם זאת קיימים גם דגמים זולים ויקרים יותר בקטגורית הפרימיום.

חשוב לדעת כי ניתן להשיג החזר כספי על חלק ממכשירי השמיעה דרך קופות החולים.
למידע נוסף ומחיר מדויק של הדגם הספציפי בו אתם מעוניינים – צרו איתנו קשר!

כאשר אנו חווים קושי בשמיעה במצבים שונים  (למשל בסביבות רועשות), כאשר אנו שואלים “מה?” פעמים רבות כשפונים אלינו, כאשר אנו מרגישים כי לעיתים אנו מתאמצים להבין את הנאמר לנו, מומלץ לפנות לרופא אאג ולבקש הפניה לביצוע בדיקת שמיעה מקיפה.

על פי תוצאות בדיקת השמיעה, יוכל קלינאי התקשורת לומר האם קיימת ירידה בשמיעה והאם עבור ירידה זו נדרש שיקום שמיעתי.

תהליך אישור הזכאות משתנה בין קופות חולים השונות. פירוט של התהליך הכל קופה ניתן למצוא באתר שלנו.

בכל קופה, ראשית יש לפנות לרופא אף אוזן וגרון לקבלת הפניה לבדיקת שמיעה.

לאחר ביצוע בדיקת השמיעה במכון המורשה לביצוע בדיקות אלו עבור קופת החולים, תופנו למעוני שיקום השמיעה המתאימים מכשירי שמיעה תחת הסכם עם הקופה שלכם,  להמשך התהליך

קיימים סוגים שונים של מכשירי שמיעה הנבדלים זה מזה הן מבחינת צורת המכשיר והן מבחינת רמת המכשירים.

מבחינת תצורות המכשיר, קיימים שלושה סוגים עיקריים:

1.מכשיר תוך אוזני הינו מכשיר, אשר כל חלקי המכשיר ממוקמים  בתוך מבנה מותאם אישית הנכנס לתוך תעלת השמע.

  1. מכשיר מאחורי האוזן הינו מכשיר, אשר כל חלקי המכשיר ממוקמים מאחורי האוזן, מעל האפרכסת. למכשיר מסוג זה תתחבר אוזניה או צינורית דקה עם טיפ/מבנה.
  2. מכשיר RECIEVER IN The CANAL, הינו מכשיר, אשר חלקים ממנו ממוקמים מאחורי האוזן, ואילו רמקול המכשיר נכנס לתעלת האוזן, מוגן בטיפ סטנדרטי או מבנה מותאם מבחינה אסתטית, לעיתים דווקא המכשירים מאחורי האוזן עשויים להיות נסתרים יותר ממכשירים בתוך האוזן.

מבחינת רמת המכשירים, המכשירים נבדלים באיכות השמיעה ובטכנולוגיה הקיימת בהם.

מכשירי בסיס הם מכשירים בהם הטכנולוגיה פשוטה  יחסית ,והם פחות משתנים בהתאם לשינויים בסביבה. מנגנוני מכשירים אלו יהיו גם פשוטים יחסית – לדוגמה וסינון הרעשים בהם מועט ולא אדפטיבי. מכשירי עילית מכילים את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר הקיימת כיום, עיבוד אות דיגיטלי מתקדם, התאמה אוטומטית לשינויים בסביבה, חיבור ישיר לטכנולוגיית BT, חיבור לאביזרים מתקדמים, יכולת תמיכה מרחוק ( כיוון מהבית ) וכן סינון רעשים מתקדם.

על פי תוצאות בדיקת השמיעה, אורח החיים האישי,  קשיים שמיעתיים, צרכים ומשתנים נוספים, , יוכל קלינאי התקשורת, בעת פגישת הייעוץ,  להמליץ אילו מכשירים מתאימים ביותר, הן מבחינת תצורה והן מבחינת רמת המכשירים.

בסיום תהליך קבלת הזכאות למכשירים בקופת החולים, ניתן לפנות לייעוץ קלינאי/ת תקשורת במכוני השמיעה לצורך בחירה והתאמה של מכשירי השמיעה.

בהתבסס על בדיקת השמיעה שבוצעה, אורח החיים האישי וצרכים משתנים נוספים, יוכל קלינאי התקשורת להמליץ על מכשירי השמיעה  המתאימים ביותר. ההמלצה תכלול התייחסות הן לתצורת המכשיר והן לרמתו הטכנולוגית.

הדרך הנכונה לבחור את מכשירי השמיעה המתאימים ביותר, הינה באמצעות פגישת ייעוץ עם קלינאי תקשורת במכון שמיעה, לאחר ביצוע בדיקת שמיעה מקיפה. בשלב הבא יינתנו מכשירי שמיעה לתקופת ניסיון, במהלכה ייערכו פגישות גיוון נוספות, עד לקבלת התוצאות הרצויות.

מחיר מכשירי השמיעה משתנה על פי מספר קריטריונים

קיים הבדל משמעותי בין רכישת מכשיר שמיעה באופן פרטי לבין רכישה בהשתתפות קופת החולים. לכן, במידה והינכם זכאים להשתתפות הקופה ברכישת מכשירי השמיעה מומלץ לבצע תהליך קבלת זכאות טרם הגעה למכון שמיעה הנמצא בהסדר.

הבדלים במחיר מכשירי השמיעה נובעים מהרמה הטכנולוגית של המכשיר. ככל שמכשיר השמיעה מתקדם יותר כך עלותו תהיה גבוהה יותר.

חשוב לציין כי, כיום בהשתתפות קופות החולים, ניתן לרכוש מכשירי שמיעה מתקדמים, ללא התפשרות על איכות השמיעה ובהשתתפות עצמית נמוכה יחסית.

על אף היותו של מכשיר השמיעה מוצר קטן מבחינה פיזית, חשוב להבין מה מסתתר בתוכו.

בפיתוח טכנולוגיות מכשירי השמיעה, מושקעות שנים רבות של מחקר , פיתוח ועבודה קשה, שמטרתן לשפר את איכות חיי המשתמש ובשאיפה לדמות את השמיעה דרך מכשירים לשמיעה הטבעית ככל הניתן.

בנוסף, מאחר ולכל אדם עם ליקוי שמיעה יש צרכים יומיומיים שונים, ישנו צורך בהתאמה אישית של מכשירי השמיעה . לכן, נקבעות מספר פגישות עם קלינאי התקשורת במהלך תקופת התאמת המכשיר. כך ניתן להגיע להתאמה הטובה והאיכותית ביותר של מכשירי השמיעה.

כמו כן, כחלק מהשירות הניתן עבור מכשירים, מכון השמיעה מספק אחריות על המוצר למשך מספר שנים, כך שבמקרה של תקלה ניתן לפנות למעבדת התיקונים המתאימה.

כל אלו מרכיבים את עלותו של מכשיר השמיעה. אולם, חשוב להדגיש כי, כאשר רוכשים מכשירי שמיעה בהשתתפות קופת החולים, עלותם מופחתת באופן משמעותי.

בלוטות’ הינו פרוטוקול תקשורת המאפשר חיבור בין מכשירים אלקטרוניים שונים.

במכשירי השמיעה המתקדמים ,קיים רכיב בלוטות’ מובנה המאפשר חיבור ישיר, ללא צורך באביזר נוסף, לטלפון הנייד, לטאבלט, למחשב הנייד ועוד. כך ניתן, למשל, לשוחח בטלפון ללא צורך בהחזקתו וליהנות מאיכות שמיעה מצויינת המתאימה לעקומת השמיעה האישית. לא כל מכשירי השמיעה תומכים בפרוטוקול BT המותאם לכל סוגי הטלפונים, ולפרוטוקול Hands Free המאפשר לשוחח ללא החזקת הטלפון. מכשירי חברת פונאק ויוניטרון תומכים ב BT קלאסי – המאפשר חיבור לטלפונים מכל סוג בעלי גרסת BT 4.2 ומעלה, ומאפשרים ניהול שיחה ללא צורך בהחזקת הטלפון.

מכשיר שמיעה נטען הינו מכשיר שאיננו דורש החלפת סוללה. המכשיר נטען על ידי הכנסתו לקופסת טעינה וחיבורה לחשמל. כך ניתן לחסוך הן את עלות הסוללות והן את ההתעסקות עם החלפתן.

בכל מכון שמיעה מורשה, קיימים סוגים רבים של תצורות מכשירי שמיעה קטנות ואסתטיות.

במידה והינכם זכאים להשתתפות קופת החולים ברכישת המכשירים, מומלץ לפנות, לאחר ביצוע הליך הזכאות, למכון שמיעה המופיע בהסדר עם הקופה לצורך ייעוץ עם קלינאי/ת תקשורת.

עבור כל קופת חולים קיימים מספר מכונים בהסדר וניתן להגיע לייעוץ בכל אחד מהם. לאחר שכל המידע יהיה בידכם על סוג המכשיר המומלץ והשירות הניתן במכון, תוכלו לבחור היכן להתחיל תהליך ניסיון. חשוב להתרשם ממקצועיותו של המכון והקלינאים העובדים בו, מהשירות, הזמינות, הנגישות ומהקשר הבין אישי הנוצר עם קלינאי התקשורת המטפל בכם.

ישנם מספר סוגים של התאמה אישית:

ראשית, כל אדם המתנסה במכשירי שמיעה במכון שמיעה מורשה, עובר תהליך שבו מותאמים המכשירים לעקומת השמיעה שלו ולצרכיו השמיעתיים. לתהליך זה לעיתים נדרשות מספר פגישות על מנת להגיע להתאמה המיטבית.

שנית, בחלק מתצורות המכשירים, ישנו צורך בהתאמה פיזית של המכשיר או חלק ממנו לתעלת השמע של המטופל. במקרה זה, קלינאי התקשורת ייקח מידה של התעלה באמצעות חומר מיוחד וישלח אותה למעבדה לצורך הכנת המבנה המותאם אישית.

מכשיר השמיעה מותאם על ידי חיבורו לתוכנת ההתאמה במחשב הקלינאי. הקלינאי מבצע בדיקות הערכה שונות ומכוונו בהתאם.

בדרך כלל, לאחר מספר שבועות מתבצע כיוון נוסף המתבסס על המשוב לגבי החוויה האישית של המטופל עם המכשירים. לאורך חיי המכשיר יתכן ויהיה צורך בכיוונים נוספים במידה יהיה שינוי בשמיעה או בצרכים השמיעתיים.

חשוב להדגיש כי רק קלינאי תקשורת מוסמך רשאי להתאים מכשירי שמיעה.

מאחר ולכל אדם עם ליקוי שמיעה צורך שמיעתי שונה, לא כל מכשיר יתאים עבור כל אחד.

תפקיד קלינאי התקשורת הינו לאסוף נתונים מבדיקת השמיעה, דוח הרופא המטפל ושיחה עם המטופל על הקשיים השמיעתיים, הצרכים והציפיות ממכשירי השמיעה.

לאחר שכל הנתונים בידיו, יוכל הקלינאי להמליץ על המכשיר המתאים ביותר.

 

מחקרים רבים שנערכו בשנים האחרונות הראו כי לדחיית השיקום השמיעתי השלכות שליליות רבות.

למשל, נמצא כי בקרב נבדקים עם ליקוי שמיעה אשר אינם מרכיבים מכשירים, קיים סיכוי גדול יותר למצוא קשיים קוגניטיביים ובעיות בזיכרון.

כמו כן, מחקרים הראו כי אנשים החווים קושי שמיעתי לא משוקם, נוטים לבודד עצמם מהסביבה וכפועל יוצא חווים קשיים רגשיים כגון דיכאון, בדידות וירידה באיכות החיים.

מטרת השיקום השמיעתי הינה לשפר את איכות החיים ולעזור בתפקוד היומיומי. על כן, מומלץ לפנות לשיקום שמיעתי כאשר מתגלה ליקוי השמיעה.

מכשירי שמיעה הם הפתרון השיקומי האופטימלי לליקוי שמיעה. מדובר באביזרים מתקדמים, קלים לתפעול, נוחים להרכבה, פשוטים לתחזוקה, ואסתטיים מאד. מכשירי שמיעה מאפשרים לנו לשמוע את צלילי הסביבה, את הדיבור סביבנו, מאפשרים לשמור על הקשרים החברתיים שלנו, על רמת הפעילות שלנו, ולשפר את איכות חיינו. מחקרים הראו שאצל אנשים עם ליקוי שמיעה לא משוקם  יש אחוזים גבוהים יותר של בעיות קוגניטיביות, יש תחושה חזקה יותר של בדידות, יש יחסים פחות טובים עם הסביבה ויש איכות חיים פחות טובה לעומת אנשים עם שמיעה תקינה בני אותו גיל.

קיימים סוגים שונים של מכשירי שמיעה הנבדלים זה מזה הן מבחינת צורת המכשיר והן מבחינת רמת המכשירים.

מבחינת תצורות המכשיר, קיימים שלושה סוגים עיקריים:

  1. מכשיר תוך אוזני הינו מכשיר, אשר כל חלקי המכשיר ממוקמים  בתוך מבנה מותאם אישית הנכנס לתוך תעלת השמע.
  2. מכשיר מאחורי האוזן הינו מכשיר, אשר כל חלקי המכשיר ממוקמים מאחורי האוזן, מעל האפרכסת. למכשיר מסוג זה תתחבר אוזניה או צינורית דקה עם טיפ/מבנה.
  3. מכשיר RECIEVER IN The CANAL, הינו מכשיר, אשר חלקים ממנו ממוקמים מאחורי האוזן, ואילו רמקול המכשיר נכנס לתעלת האוזן, מוגן בטיפ סטנדרטי או מבנה מותאם מבחינה אסתטית, לעיתים דווקא המכשירים מאחורי האוזן עשויים להיות נסתרים יותר ממכשירים בתוך האוזן.

מבחינת רמת המכשירים, המכשירים נבדלים באיכות השמיעה ובטכנולוגיה הקיימת בהם.

מכשירי בסיס הם מכשירים בהם הטכנולוגיה פשוטה  יחסית ,והם פחות משתנים בהתאם לשינויים בסביבה. מנגנוני מכשירים אלו יהיו גם פשוטים יחסית – לדוגמה וסינון הרעשים בהם מועט ולא אדפטיבי. מכשירי עילית מכילים את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר הקיימת כיום, עיבוד אות דיגיטלי מתקדם, התאמה אוטומטית לשינויים בסביבה, חיבור ישיר לטכנולוגיית BT, חיבור לאביזרים מתקדמים, יכולת תמיכה מרחוק ( כיוון מהבית ) וכן סינון רעשים מתקדם.

על פי תוצאות בדיקת השמיעה, אורח החיים האישי,  קשיים שמיעתיים, צרכים ומשתנים נוספים, , יוכל קלינאי התקשורת, בעת פגישת הייעוץ,  להמליץ אילו מכשירים מתאימים ביותר, הן מבחינת תצורה והן מבחינת רמת המכשירים.

קלינאי התקשורת יסביר בעת התאמת המכשיר לגבי התחזוקה הנדרשת. התחזוקה תלויה בסוג המכשיר ויכולה לכלול ניקיון של חלקי המכשיר השונים, החלפת פילטרים, טעינה והכנסה לערכת ייבוש חשמלית.

זכאות להשתתפות מהקופות עבור  מכשירי שמיעה מתחדשת אחת לשלוש וחצי שנים. עם תחזוקה מוקפדת, שמירה על המכשירים, שימוש בערכות ייבוש ותחזוקה שוטפת, מכשיר שמיעה יכול להחזיק גם מעבר לזמן זה, אך לאחר שלוש וחצי שנים תסתיים האחריות ואז תיקונים יהיו בתשלום. את מכשירי השמיעה יש צורך לכוון ( כלול תחת האחריות) במידה ויש שינוי בשמיעה או בצרכים השמיעתיים.

בשבת אסור לכבות את המכשירים, ולכן יש להשאיר את המכשירים פועלים . מומלץ להחליף סוללה או לטעון את המכשירם לפני כניסת השבת. מכון צומת נותן אישור למכשירי שמיעה בהם ניתן להשתמש גם בשבת. תוכלו לראות במכוני השמיעה שלנו את אישורי צומת עבור דגמי מכשירי השמיעה השונים.

לילדים יש צרכים שמיעתיים שונים מאשר למבוגרים. חברת פונאק פיתחה מכשירי שמיעה ייעודיים לילדים, עם תכונות מותאמות, גם מבחינה פיזית וגם מבחינת מערכת ההפעלה של המכשירים , וגם מבחינת צבעים ,עמידות  ובטיחות – לצרכים של הילדים.

רכישת מכשירי

שמיעה דרך הקופה

כיצד תקבלו את אישור הקופה להשתתפות ברכישת מכשירי השמיעה שלכם?

סניפים ומכונים

בפריסה ארצית

לשטיינר מכשירי שמיעה כ-27 סניפים ו-77 מכוני שמיעה מורשים בפריסה ארצית.

רכישת מוצרים

בחנות האונליין שלנו

סוללות למכשירי שמיעה, עזרים לשמיעה, פתרונות להקלה על טינטון, מוצרי ניקוי ועוד. 

לא מצאתם את מה שחיפשתם?

מלאו את הטופס ואנו נחזור אליכם בהקדם

מוזמנים גם לקפוץ להתייעצות באחד הסניפים שלנו

רקע