סונובה ישראל הינה ספקית בלעדית בישראל של Roger Earpiece מבית Phonak Communication לתעשיית הבידור והבמה – קולנוע, טלוויזיה, תיאטרון, עיתונאים, מנחי תוכניות טלוויזיה, תחקירנים, עובדי במה, שחקנים וכו’.
המידע וההנחיות משודרים ישירות לאוזנו של המשתמש באמצעות אוזניה אלחוטית נסתרת.
ROGER EARPIECE SYSTEM מערכת אוזניית רוג’ר
אוזניית הרוג’ר של פונאק משלבת בתוכה את טכנולוגיית האודיו המתקדמת של חברת פונאק עם עיצוב דיסקרטי וקטן במיוחד.
האוזניה מהווה בעצם מקלט קטנטן ונסתר בתוך האוזן באופן כזה שלא נראה בצילום והקהל לא יכול להבחין שהאמן מרכיב אוזניה.
ניתן להשתמש באוזנייה לאורך יום שלם אודות למשקלה הקטן (1.3גר’) ואורך חיי הבטריה.
האוזניה יכולה להתחבר למגוון משדרי רוג’ר בהתאם לצורך.
תקשורת דיסקרטית הופכת את ההופעה על הבמה, טלוויזיה או הופעות חיות לטובה יותר!
אוזניית רוג’ר של פונאק קלה מאד לתפעול, מבטיחה נוחות מקסימלית, היא כמעט ובלתי נראית לקהל ומספקת איכות מיטבית של העברת מסרים – הוראות מהמפיק, שאלות בראיונות וכדומה.
האוזנייה עובדת על בסיס פרוטוקל 2.4 Ghz עבור תקשורת אלחוטית, פרוטוקול שפותח במיוחד על ידי פונאק ומוגן בפטנט.
מלבד האוזניה, פונאק מציעה את ה- ,Roger BaseStation ,Roger Touchscreen Mic, Roger Multimedia Hub ו- Roger Repeater המאפשרים גמישות ומגוון פתרונות סטודיו איכותיים מקצועיים.
יתרונות המערכת
למידע נוסף, צרו קשר עם חטיבת עזרים והנגשות ציבוריות:
מייל: IL01.Azarim@sonova.com
טלפון: 073-2593173
לצפייה בדף מידע אודות ROGER EARPIECE SYSTEM – לחץ כאן
לצפייה בסרטון אודות מערכת שמע לאולפנים (סטודיו) – לחץ כאן
לצפייה בסרטון אודות מערכת שמע לאולפנים (סטודיו) תחנת בסיס – לחץ כאן
לצפייה בסרטון אודות מערכת שמע לאולפנים (סטודיו) – אוזניית רוג’ר – לחץ כאן
לצפייה בסרטון אודות מערכת שמיעה לאולפנים (סטודיו) רוג’ר V2 – לחץ כאן
Roger Repeater
Roger Multimedia Hub
משדר בטכנולוגיית רוג’ר מבית פונאק.
מקלט בטכנולוגיית רוג’ר מבית פונאק.
מלאו את הטופס ואנו נחזור אליכם בהקדם
מוזמנים גם לקפוץ להתייעצות באחד הסניפים שלנו
כל הזכויות שמורות לחברת סונובה ישראל בע”מ ו/או שטיינר מכשירי שמיעה 1949-2021 ©